luni, 31 octombrie 2016

Citatul de astăzi


Deci asta este, viaţa este de fapt formată din alegerile noastre. Noi suntem suma lor şi dacă avem o atitudine de iubire şi recunoştinţă pentru toate lucrurile bune ce ne sunt la îndemână, putem avea ceea ce toţi oamenii ambiţiosi râvnesc - succes.

Delma Neeley

vineri, 28 octombrie 2016

Citatul de astăziDacă ar fi să aleg o calitate, o caracteristică personală pe care o consider ca fiind cea mai strâns legată de success, indiferent de domeniu, aş alege perseverenţa.


Richard DeVos - cofondator al Amway

joi, 27 octombrie 2016

Citatul de astăziCând decizi ceea ce îţi doreşti, aceasta trebuie să se manifeste... dar numai la nivelul credinţei tale.
Rich German
Autorul cărţii  
Monetize Your Passion

miercuri, 26 octombrie 2016

Citatul de astăziRecunoştinţa deblochează deplinătatea vieţii. Transformă ceea ce avem, în suficient şi mai mult. Transformă negarea în acceptare, haosul în ordine, confuzia în claritate. Transformă problemele în daruri, eşecurile în succes, neaşteptatul în sincronizare perfectă şi greşelile în evenimente importante. Recunoştinţa ţine cont de trecut, aduce linişte în prezent şi creează o viziune pentru mâine.


Melodie Beattie - Scriitoare

marți, 25 octombrie 2016

Citatul de astăziUn hohot bun de râs te ajută să treci peste mai multe greutăţi şi împrăştie mai mulţi nori întunecaţi decât orice alt lucru.


Laura Ingalls Wilder - Autor
1867-1957

luni, 24 octombrie 2016

Citatul de astăziAm învăţat asta cel puţin din propria experienţă: dacă cineva merge cu încredere în direcţia visurilor sale şi se străduieşte să trăiască viaţa pe care şi-a imaginat-o, atunci va avea success când se aşteaptă mai puţin.

Henry David Thoreau - scriitor şi poet
1817-1862

vineri, 21 octombrie 2016

Citatul de astăzi"Chiar și o greșeală se poate dovedi a fi singurul lucru necesar pentru o realizare care merită."
 
Henry Ford - industriaș
1863-1947